diumenge, 12 de juny del 2016

l'Oficina Jove informa

Des de l’Oficina Jove del Maresme – Sidral, t’informem de les diferents activitats que es realitzaran els pròxims dies:

  1. 40a Festa Major de l’Esplai Garbi – Dissabte 11 de JunyEl pròxim dissabte 11 l'Esplai Garbi celebra la 40a Festa Major. Hi haurà activitats des de les 10 del matí fins a la matinada a diferents llocs de Mataró. Totes les persones  que han passat per aquest l'espai seran els i les protagonistes d'aquest esdeveniment, a més a més de crear un dia festiu obert a tota la ciutat. Més informació a: www.facebook.com/events/1071816289556269/

  2. Viatja per Europa, Fes un interrail -  Taller temàtic sobre “Què és i com organitzar el teu Interrail”
    Per a tots/es aquells/es que us agrada viatjar i/o teniu ganes de veure Europa i no sabeu per on començar, des del Servei de Mobilitat internacional Jove del Maresme s'ofereix un taller temàtic teòric-pràctic sobre "Interrail”
    El taller es realitzarà el 16 de juny a Pineda de Mar, 17 de juny a Mataró i el 4 de juliol a El Masnou
    Consulta els horaris i les inscripcions a: www.oficinajove.cat/ca/noticies/viatja-per-europa-fes-un-interrail i al Facebook:www.facebook.com/Mobilitat.Internacional.Maresme/?fref=ts

  3. Estudiant per a la Selectivitat? Pels exàmens finals? Aprofita les sales d’estudi a Mataró. L'Ajuntament de Mataró obre espais per a què les persones joves hi puguin estudiar amb més comoditat, ampliant així l’oferta que ofereixen les biblioteques. Les Sales d’Estudi estaran disponibles  del 23 de maig al 23 de juny. Aquests espais estan situats als diferents Centres Cívics de la ciutat i al Centre de Formació Tres Roques. Totes les sales tenen wifi gratuït i cal trucar prèviament per confirmar la disponibilitat dels espais. Trobareu el cartell informatiu amb els horaris dels diferents centres en aquest mateix correu.
    Més informació a: www.oficinajove.cat/ca/noticies/augement-de-les-sales-d-estudi-en-epoca-d-examen
  4. Últimes places als cursos de lleure: Premonitors/es i CIATEDes de l’Oficina Jove del Maresme -  Sidral s’organitzen cursos en l’àmbit del lleure infantil i juvenil per aquest estiu. Les formacions engloben el curs de pre-monitor/a i el curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport (CIATE), queden poques places, no deixis perdre aquesta oportunitat i forma’t aquest estiu.
    Pots trobar més informació dels cursos de l’estiu a 
    www.oficinajove.cat/ca/noticies/cursos-de-lleure-per-aquest-estiu-2016

Esperem que sigui del teu interès. Restem a la teva disposició si tens algun dubte.

Oficina Jove del Maresme
Raquel Rodríguez - Informadora juvenil
Secció Igualtat, Joventut i Gent Gran
Servei d'Igualtat i Ciutadania - Ajuntament de Mataró
Plaça Miquel Biada,5 / 08301 - Mataró
Tel. 93 798 96 49
A/e: rrodriguezs@ajmataro.cat