dijous, 9 de juny del 2016

Charly Giralt substituirà Marc Guillem a la banqueta del Feimat Mataró de bàsquet


El primer equip de la Unió Esportiva Mataró tindrà aquesta propera temporada una cara nova, es tracta de Charly Giralt que substituirà Marc Guillem com a entrenador, qui va decidir no continuar per motius personals. Després de la gran temporada realitzada per l'equip, Charly arriba a les files del club amb ganes d'agafar aquest nou repte, i l'objectiu d'assolir els millors resultats possibles. 
Charly Giralt ja és conegut pel club, ja que va entrenar a les categories júniors de l'entitat dos anys enrere. Aquesta temporada el tècnic ha dirigit aquesta temporada passada l'equip de Copa Catalunya del SESE. El nou tècnic comptarà amb la mateixa base d'equip, més alguns reforços que s'aniran perfilant al llarg d'aquests dies, per emprendre el repte d'aconseguir mantenir els bons resultats obtinguts aquesta temporada.
Precisament parlant de canvis, un dels principals problemes als que s’haurà d’enfrontar el nou tècnic és a la baixa de Natxo Ariño, un dels jugadors franquícia de l’Unió. El jugador es calcula que podria estar entre 6 i 9 mesos de baixa arran del trencament del lligament creuat anterior que va patir al partit d'anada de les fases d'ascens a Lliga EBA. Una lesió que l'obligarà a passar per quiròfan, on valoraran l'abast de la lesió, per veure si també ha afectat al menisc.
La baixa d'Ariño per bona de la temporada és un handicap important que haurà de gestionar el nou tècnic del Mataró Charly Giralt, ja que el jugador groc va firmar grans actuacions aquest any passat, proclamant-se com el millor anotador des de la línia de 6,75 amb un 42% d'encert.

PUBLICAT PER
http://mataroradio.cat