dilluns, 30 de maig del 2016

La Sala Cabanyes se suma a la campanya “Un somriure per l’Aleix”



La recaptació de la funció de “Blancaneus i els set nanets” d’aquest dissabte es destinarà a l’associació Acció i Cura per a Tay-Sachs (ACTAYS)

La Sala Cabanyes s’ha sumat a la campanya “Un somriure per l’Aleix” posant un petit granet de sorra a la gran quantitat d’activitats que s’han fet els darrers mesos a Mataró en solidaritat amb l’Aleix Merino i la seva família.
La funció d’aquest dissabte de “Blancaneus i els set nanets” ha estat dedicada a l’Aleix i la recaptació es destinarà íntegrament a l’associació Acció i Cura per a Tay-Sachs (ACTAYS), que promou la investigació sobre aquesta malaltia poc freqüent.

A la mitja part, davant d’una platea plena de gom a gom, el pare de l’Aleix va agrair el suport de tot el públic que va assistir a la representació i que, amb la seva entrada, va ajudar a recollir diners per lluitar contra la malaltia de Tay-Sachs.
La malaltia de Tay-Sachs afecta el sistema nerviós central causada per l’absència d’un enzim anomenat hezosaminidasa. La prevalença de la malaltia de Tay-Sachs és d’un cas cada 360.000 nascuts i, a tot l’estat, hi ha només catorze nens afectats per aquesta malaltia rara. El de l’Aleix Merino és l’únic cas que hi ha a Catalunya.


“Blancaneus i els set nanets” abaixarà el teló definitivament diumenge vinent, després de les dues darreres representacions.