dimarts, 31 de maig del 2016

Esther Murat Navarro amb la Selecció Catalana Junior.


El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet, dins del Programa de treball de les Seleccions Catalanes previst per a la temporada 2015-16, ha convocat a Esther Murat Navarro per participar en el Campionat d’Espanya Júnior 3×3 de Seleccions Autonòmiques, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny a València.
El Campionat d’Espanya Júnior 3×3 de Seleccions Autonòmiques, organitzat per la FEB i la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, que completarà la piràmide de Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques al costat del Mini, Infantil i Cadet, estarà enquadrat dins del Saló Internacional del bàsquet (http://basket.feriavalencia.com/


Volem felicitar a Esther, jugadora del Junior Preferent, que ha estat una de las vuit jugadores escollides per formar part de la Selecció Catalana Junior. Esther estarà dirigida per Anna Farrés.
L’Esther és jugadora de la Unió Esportiva Mataró des de fa 12 temporades. Els 3 últims anys compagina competir amb les companyes de la seva generació amb donar suport en els entrenaments i en els partits del Sènior de Copa Catalunya on ha jugat minuts importants amb funcions destacades. Ha jugat 5 “Finals a 4″ del Campionat de Catalunya, ha estat Campiona de Catalunya i Sotscampiona d’Espanya.
Esther ha estat un model de treball, esforç, amor als colors del club i un exemple per a les jugadores dels 4 equips on ha estat com segona entrenadora, i totes les jugadores que vénen darrere, demostrant que el treball dur amb il·lusió, al final dóna recompenses.
Volem desitjar molta sort a Esther per aquest campionat i confirmar que serà jugadora l’any que ve en l’equip Sènior de Copa Catalunya.
També volem felicitar a totes les companyes d’equip i entrenadors que han ajudat a que aquest reconeixement sigui possible i que mostra una vegada més la gran tasca que la Unió Esportiva Mataró porta a terme amb els equips de base.
La UEM és un referent del bàsquet català i espanyol per nombre d’equips, fitxes federatives, èxits esportius de club i representació de jugadors a la selecció catalana i en la selecció espanyola.
La família de la UEM té 89 anys d’història. Han estat milers els jugadors que s’han format a les nostres pistes, amb els nostres entrenadors, ens sentim orgullosos de tots ells i ens esforcem cada dia perquè ells i nosaltres seguim creixent com a jugadors i com a persones.
Som grocs!!!
Adrià Castejón