dijous, 19 de maig del 2016

El Mataró Feimat s'enfonsa a la segona part i necessitarà remuntar

Els mataronins perden a l'anada de l'eliminatòria prèvia a Sitges i hauran de remuntar 16 punts al Mora

Mataró platges-geieg
No van començar bé les coses pel conjunt de Marc Guillem a les fases d'ascens, finalitzant la imponent ratxa de nou victòries en el partit d'anada de l'eliminatòria prèvia davant del Sitges i, a més a més, perdent per 16 punts, 83-67, que obligarà als mataronins a buscar la gran remuntada el pròxim cap de setmana al Josep Mora.
El partit no va començar malament pels mataronins, que van dominar per 15 a 19 el primer període de l'enfrontament. El partit, però, es va començar a tòrcer pels interessos dels mataronins en el segon quart, on el seu bloqueig ofensiu el va aprofitar el Sitges per remuntar i arribar al descans amb una lleugera diferència en el marcador de 31 a 29.

La segona part sentencia

Els grocs no van sortir bé a la segona part, amb la mateixa dinàmica que al segon quart i, de seguida les diferències anaven augmentant en el marcador i superant, per primera vegada, els 10 punts de desavantatge. Al final del tercer quart, el marcador ja era de 58 a 47.
L'últim quart, per molt que els mataronins van millorar l'encert anotador, els intents de reduir la diferència no van fructificar i, per rematar-ho, el marcador encara va anar a pitjor amb un parcial de 25-20 i un marcador final de 83-67.
Amb aquest marcador, només queda pensar en el pròxim partit, la tornada el cap de setmana vinent, i aconseguir una gran entrada al Josep Mora que doni suport als de Marc Guillem per remuntar l'eliminatòria i que la temporada, tan bona fins al moment, no s'acabi a l'eliminatòria prèvia.
Bàsquet Sitges 83 - 67 Mataró Feimat
Bàsquet Sitges: Sabater (3), Domínguez (9), Pérez (4), Riu (12), Saladé (15), Sabater (18), Vicente (0), Rodríguez (14) i Velasco (8).
Mataró Feimat: Martín (11), Guallar (10), Serratacó (15), Costa (9), Ventura (0), Ariño (1), Romero (13), Tardio (2), Coll (2), Ysarn (4) i Traver (0).
Parcials: 15-19, 15-10, 27-18 i 25-20.