dimarts, 3 de maig del 2016

El Mataró Feimat defensa el segon lloc amb un triomf

Els unionistes guanyen 80-84 i són a només una victòria d'acabar en segona posició
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 113 lecturesData 02|05|2016 17:17Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
El Mataró Feimat vol el segon lloc per tenir millors encreuaments als Play-off, i això sembla estar a punt d'aconseguir. Els de Marc Guillem es van imposar per 80-84 al Minguella, penúltim classificat, i el resultat els permet seguir en la segona posició a només una jornada per acabar. Els unionistes només han de superar un últim escull per encarar amb més garanties la fase d'ascens a lliga EBA, objectiu fixat pel club a principis de temporada.

Davant el Minguella, els mataronins van trobar-se un rival sorprenentment encertat des de sota cistella que deixava un preocupant 23-13 al marcador en acabar el primer període. La reacci dels unionistes, però, no es va fer esperar i en el segon quart van capgirar el marcador amb un +11 que els posava per davant al descans. A la represa, el Mataró va obrir forat en el tercer període gràcies al bon encert de Serratacó (17), Ariño (15) i Romero (18) i a la fortalesa en el rebot defensiu (32). L'equip, que abusava en excés dels triples, va saber gestionar el darrer període per acabar imposant-se finalment per 80-84.