divendres, 20 de maig del 2016

Derrota dolorosa del Mataró Feimat, que es complica l'ascens

publicat per
www.capgros.com


Els unionistes perden de 16 punts amb el Sitges i necessiten una remuntada històrica al Josep Mora
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 1023 lecturesData 15|05|2016 12:11Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
El Mataró Feimat tenia ganes d'encarrilar la classificació a la següent fase del play-off d'ascens a Lliga EBA, però els de Marc Guillem no van tenir el dia davant un Sitges que els va sorprendre i els va tombar per un dolorós i perillós 83-67. La derrota és especialment dura pel bàsquet-avarage de 16 punts en contra que encaixen els unionistes i que hauran de remuntar el cap de setmana vinent al Josep Mora si volen seguir endavant. La diferència és suficientment elevada com perquè l'equip necessiti, a banda d'un matx gairebé perfecte, tot el suport possible de la seva afició que no ha fallat en els moments clau de la temporada.

Marc Guillem ja va alertar durant la prèvia dels perills d'un equip molt disciplinat que comptaven amb jugadors interiors molt complerts en totes les facetes. I la presència i actuació de noms com el de Xavier Sabaté o Edu Rius van ser claus per superar a un Feimat que no va saber tancar la defensa ni el rebot com acostuma a fer. En atac tampoc van aconseguir estar al nivell habitual i tot plegat va penalitzar. El partit menys esperat a nivell de joc va arribar en el pitjor moment.

El partit de tornada serà diumenge vinent a les 18.30h al Josep Mora, que s'espera sigui una olla a pressió per intentar remuntar els 16 punts de desavantatge.