dimecres, 13 d’abril del 2016

Sense opcions contra el líder

El Pasarela Mataró cau i segueix sense trencar la mala ratxa

Bàsquet fem. Pasarela Mataró - Jov. Les Corts
Les noies d’Adrià Castejón només van poder aguantar el primer quart davant el líder de la categoria, el Joventut Les Corts, que es mantindria igualat tot i perdre’l per 17 a 19.
La igualtat però, desapareixeria just començar el segon període, amb un parcial de 0-9 al llarg dels primers 5 minuts del quart, deixaria a les mataronines sense reacció, i tot i que arribarien al descans per sota els deu punts de diferència, 23 a 32, no semblava es pogués capgirar la dinàmica de l’enfrontament.

Sentència visitant

A la represa, el líder va fer via per evitar qualsevol tipus de sorpresa, i als 25 minuts la diferència ja era de 15 punts. A partir d’aquell moment, el partit ja estava completament trencat i mentre les visitants aprofitaven per donar descans a les titulars, les grogues intentaven evitar que la derrota encara fos més ample que el 52 a 67 final.
Les mataronines, a més amés, perdent un lloc a la classificació després d’aquesta derrota i ara ja són terceres per la cua.
Pasarela Mataró 52 – 67 Joventut Les Corts
Pasarela Mataró: Gómez (2), Fernández (2), del Santo (10), Moreno (0), Cordón (18), López (10), Dixon (10) i Zori (0).
Joventut Les Corts: Garmendia (16), Tutusaus (10), Solozábal (5), de Eguia (0), Cobo (5), Pérez (9), Fàbrega (10), Farré (5), Vives (6) i Simon (1).
Parcials: 17-19, 6-13, 15-19, 14-16.