divendres, 8 d’abril del 2016

l'oficina jove informa

Des de l’Oficina Jove del Maresme – Sidral, t’informem que fins demà  7 d’abril estan obertes les inscripcions per a la SIOP, la Setmana de la informació i l’orientació professional a Mataró. Durant aquesta setmana es posarà a l'abast  tota l’oferta educativa i formativa de la ciutat de Mataró i d'alguns centres de la comarca del Maresme. A més, també podràs trobar els següents tallers:

Taller de Mobilitat Internacional “Fes valer la teva experiència” – Dimarts 12 d’abril, de 18 a 19h a l’Espai Gatassa (C. Josep Montserrat Cuadrada, 1 – 08303 Mataró).
Activitat per reflexionar sobre el valor que té haver viscut una experiència internacional en el teu futur professional. Descobreix la vinculació existent entre les persones joves del Maresme amb experiències internacionals.

Taller sobre la “Garantia Juvenil: Novetats al territori” – Dimecres 13 d’abril de 18 a 19h a l’Espai Gatassa.
Activitat per conèixer el desplegament del Programa de Garantia Juvenil a la ciutat de Mataró mitjançant l’Oficina Jove del Maresme i els Punts d’Informació descentralitzats ubicats als 4 Espais Joves de la ciutat. Explicació dels requisits d’accés, del procés d’inscripció i de la xarxa de recursos existents per a persones joves que vulguin ampliar la seva formació, busquin feina o vulguin emprendre el seu propi negoci.

Informa’t de totes les activitats i inscriu-te a www.mataro.cat/web/portal/ca/SIOP/index.html. Troba el teu camí professional.
Oficina Jove del Maresme
Raquel Rodríguez - Informadora juvenil
Secció Igualtat, Joventut i Gent Gran
Servei d'Igualtat i Ciutadania - Ajuntament de Mataró
Plaça Miquel Biada,5 / 08301 - Mataró
Tel. 93 798 96 49