dimarts, 12 d’abril del 2016

El Mataró Feimat suma la cinquena victòria consecutiva

El conjunt mataroní ja està virtualment classificat per les fases d’ascens
Bàsquet Mataró Feimat - Alpicat
Els de Marc Guillem no van donar opcions a l’Alpicat, l’únic equip contra qui no havien sumat una victòria encara aquesta temporada, i des del primer quart ja van començar a marcar diferències, com ho reflectia el marcador amb el 27 a 19.
No van canviar les circumstàncies al segon quart on, un altre cop, David Romero es convertia en l’estilet groc, ben secundat per Natxo Ariño, per deixar el partit sentenciat al descans, 47 a 32, després d’un parcial de 20 a 13.

Sentència i descans

A la represa, els grocs van sentenciar per la via ràpida, i als 5 minuts la diferència ja superava els 20 punts de diferència, 58 a 34. A partir d’aquell moment i fins al final, minuts pels menys habituals i una victòria per 85 a 64 que consolida la tercera posició dels mataronins, que ja estan virtualment classificats per les fases d’ascens.

UE Mataró Feimat 85 – 64 CB Alìcat
Mataró Feimat: Aguirrezabala (7), Gualard (4), Serratacó (12), Costa (5), Ysarn (3), Ventura (6), Ariño (15), Romero (27), Tardio (3), Puig (0) i Traver (3).
CB Alpicat: Vidal 6, Planella (16), Vinos (11), Hidalgo (0), Ballsels (5), Fernández (10), Alvárez (4), Vallverdú (3) i Ybarz (9).
Parcials: 27-19, 20-13, 21-13 i 17-19.