dimarts, 26 d’abril del 2016

El Mataró Feimat no s'atura

Els mataronins s'imposen des del 6'75 i segueixen amb el seu millor moment de joc i resultats

Bàsquet Mataró Feimat - Bisbal
Els de Marc Guillem van aconseguir una nova victòria al Josep Mora davant el La Bisbal Bàsquet, en un partit marcat per l’extraordinari encert dels mataronins des del triple, que van anotar 14 triples amb un sensacional 56% d’encert en els llançaments des de la llarga distància.
Malgrat tot, i la teòrica superioritat local, el partit va ser força igualat durant tota la primera part, i com a mostra d’això és l’empat a 17 punts amb què es va arribar al final del primer període de l’enfrontament.
Al segon quart, els mataronins ja van poder començar a obrir un lleuger forat, però arribant al descans encara seguia tot per decidir, doncs la diferència tan sols era de 6 punts, deixant clar que no hi havia lloc per a la relaxació.

Sentència al tercer quart

Els grocs van sortir molt concentrats dels vestuaris i disposats o a no permetre que la Bisbal pogués creure en donar la sorpresa a Mataró, així que, en un dia on Ysarn i Guallar van agafar el relleu anotador als més habituals, un parcial de quart de 22 a 12 va deixar el partit vist per a sentència al final del tercer quart, on la diferència ja arribava als 16 punts al marcador, 67-51.
L’últim quart, marcat per l’alta anotació dels dos equips, va servir per certificar un nou triomf mataroní per 91-74, que tot i no poder reduir la diferència amb el líder, arriba al tram final de la temporada en el seu millor moment de forma.

UE Mataró Feimat 91 – 74 Bàsquet La Bisbal
Mataró Feimat: Martín (8), Guallar (17), Serratacó (15), Ventura (13), Ariño (6), Romero (7), Tardio (5), Yrasn (17), Traver (3) i Juanola (0).
Bàsquet La Bisbal: Montiel (16), Macau (14), Castillo (4), Vila (2), Mitja (3), Nieto (7), Poch (9), Serra (14), Oliva (6), Frau (0) i Soler (0).
Parcials: 17-17, 28-22, 22-12 i 24-23.