dimecres, 2 de març del 2016

Pas enrere del Mataró Feimat a Sant Cugat

Derrota dels de Marc Guillem, que veuen com perden el tercer lloc en favor del Mataró Parc Boet
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 120 lecturesData 01|03|2016 10:50Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
El Mataró Feimat no va poder sumar una victòria cabdal en una jornada que era clau: els seus dos perseguidors, Mataró Parc Boet i Vic, s'enfrontaven entre ells. Per tant, guanyar significava deixar un dels dos rivals lluny, a dues victòries de distància. Però els unionistes van perdre a Sant Cugat per 71-61 i amb aquest resultat també van perdre el tercer lloc en favor d'un Boet que té millor bàsquet-avarage a l'espera del derbi de la segona volta. L'equip es manté en play-off amb un triomf per sobre del cinquè classificat, el Vic. Davant els vallesans, els unionistes no van estar tant encertats com és habitual i jugadors com Ariño o Romero no van tenir la inspiració que se'ls acostuma a veure. Bon partit de Serratacó, 13 punts i 10 rebots, i de Ike amb 11 punts, però insuficient per endur-se el triomf d'una pista complicada.

El proper compromís serà el diumenge (19.30h) davant el Sedis Hydrology, cuer de la categoria. Partit on no es pot badar, ja que tot i ser últims, els de la Seu d'Urgell ja van tombar els unionistes en el partit de la primera volta.