dimecres, 2 de març del 2016

El Pasarela Mataró perd amb un Joventut Les Corts superior

Les unionistes perden després d'una gran ratxa de victòries per 71-49
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 106 lecturesData 01|03|2016 9:08Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Derrota contundent del Pasarela Mataró, que després d'un 2016 impecable va encaixar la seva primera derrota de la segona fase de Copa Catalunya. El rival, el Joventut Les Corts, va demostrar el seu potencial en un partit que va dominar des del primer parcial (15-9) i que no va deixar escapar fins a guanyar per un clar 71-49. Les mataronines no van poder estar dins del matx en cap moment, al descans perdien de 12 punts, i van acabar claudicant davant un dels equips més forts de la categoria. Carolina del Santo amb 7 punts i 6 rebots va ser la jugadora més inspirada del conjunt d'Adrià Castejón, que es manté sisè a la classificació a dues victòries del quart classificat.

El proper compromís serà el diumenge (17.45h) a casa davant el Basket Almeda, tercer classificat. Si l'equip vol tenir opcions d'entrar en la lluita entre els primers classificats, enfrontament on estaran obligades a guanyar