diumenge, 13 de març del 2016

Medea avui al Premi Ciutat de Terrassa de TeatreCarles Maicas dirigeix aquesta versió del clàssic d’Eurípides, amb què es tanquen els actes de commemoració del centenari d’Albert

La Sala Cabanyes estrena aquest divendres la tragèdia d’Eurípides “Medea”, en la versió que va fer-ne l’activista cultural maresmenc Esteve Albert i Corp. Amb motiu del centenari del naixement d’Albert, la Sala Cabanyes l’homenatja amb la representació d’aquesta peça, que defensa els valors femenins i exalta la condició de la dona.

La posada en escena de “Medea”, dirigida per Carles Maicas, es farà a l’Espai Can Gassol aquest proper cap de setmana en tres representacions: divendres, dissabte i diumenge.

La tragedia d’Eurípides presenta una Medea (Isabel Batlle) forta, amb necessitat de fer escoltar la seva veu. Amb la voluntat de venjar-se de Jassó (Xavier Codony), és una dona que vol ser respectada i defensa el seu dret a no amagar-se. Encarna Hernández, Joan Rovira, Vicenç Gual i els infants Roger Blanch i Martí Codony completen el repartiment de l’espectacle.

L’adaptació de la tragèdia d’Eurípides és una de les prop de cinquanta escenificacions teatrals que Esteve Albert va crear o dinamitzar al llarg de la seva trajectòria.

+ info
Preus ENTRADES
GENERAL : 10,00 €
SOCIS, JUBILATS. ESTUDIANTS : 8,00 € (descompte del 20%)
GRUPS:  consultar amb l'organització (descompte del %)
CASAL DE SANT PERE
Major de Sant Pere, 63
08222 Terrassa (Barcelona)
Telèfon: 93 783 07 29
Diumenge 13 de març de 2016
18.00 hores

http://www.casalstpere.com/