dissabte, 12 de març del 2016

Dissabte tenim un gran derbi de bàsquet al Millan

publicat per
www.totmataro.cat


L'equip femení del Pasarela juga el diumenge a la tarda al Palau Josep Mora

El dissabte, a les 19.30 hores, al Pavelló Eusebi Millan es juga el segon derbi del bàsquet mataroní d'aquesta temporada entre dos equips que estan en bon moment i que lluiten per entrar a un dels quatre primers llocs per poder disputar les fases d’ascens a EBA.
Derbi Mataró-Boet
S’enfronten el segon millor atac de la competició, el dels taronges (79.8 de mitjana, superat pel Sant Adrià amb 82.2), contra la millor defensa, que és la dels grocs (66.4 de mitjana, la mateixa que el Cerdanyola).
L’equip d’Alberto Peña fins ara a la seva pista només ha perdut dos partits (davant Gironés Bisbal i Sant Adrià) i n’ha guanyat vuit, el darrer fa quinze dies davant el Vic per 82-78. El seu rival, l’equip de Marc Guillem, fora de casa ha guanyat sis partits i n’ha perdut cinc el darrer fa quinze dies a Sant Cugat (71-61).
Aquí sota podeu veure algunes dades dels dos equips:

Lloc
Balanç
PF
PC
Últims cinc partits
Mataró Parc Boet
3r
16 g - 6 p
1755
1609
G
G
G
G
G
Mataró Feimat
4t
16 g - 6 p
1595
1461
G
G
G
P
G

Mataró-boet

A la primera volta es van imposar els grocs

A la primera volta al derbi jugat al Palau Josep Mora, va ser un partit que va fer vibrar les dues aficions, com sens dubte passarà amb aquest segon derbi de la temporada al Millan. En aquella ocasió es va imposar l’equip local, el Mataró Feimat per 78-72, liderat per Nacho Ariño i David Romero, sobre un equip en què van brillar Marc Forcada i David Viñas.
Respecte a aquell partit l'equip taronja podrà comptar amb Carles Canals i Marc Rubio, que no van jugar aquell partit, mentre que per la part visitant són el recent fitxatge Martin Aguirrezabalaga i Sergi Puig els que no van jugar aquell partit.

És el sisè derbi entre aquests dos equips

Aquest serà el sisè derbi en tres temporades entre aquests dos equips i fins ara tenen avantatge els taronges del Boet que van guanyar els tres primers, però l'equip groc, la UE Mataró, ha guanyat els dos últims.

mataro-alameda

L’equip femení del Pasarela Mataró juga el diumenge

Per la seva part l’equip femení del Pasarela que juga la fase final de la Copa Catalunya juga el diumenge a la tarda a les 17.45 hores al Palau Josep Mora contra el Grup Barna.
L’equip que prepara Adrià Castejón està situat a la setena plaça i el seu rival és el cuer del grup en desena posició, i per tant sembla un rival propici per tal que l’equip mataroní aconsegueixi la victòria i es pugui acostar una mica a les posicions altes de la taula.