dilluns, 8 de febrer del 2016

Setena victòria seguida del Pasarela Mataró per acabar la primera fase

Les mataronines guanyen 77-37 el Vilanova i es preparen ara per la segona fase d'ascens
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 200 lecturesData 07|02|2016 1:26Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
fotos Daniel Ferrer
El Pasarela Mataró ha acabat com una moto la primera fase de Copa Catalunya. Les mataronines van imposar-se dissabte per 77-37 al Vilanova, un equip de la zona baixa del grup que no va tenir opcions davant les d'Adrià Castejón. Les unionistes van a per totes i sumen ja set jornades consecutives guanyant, fet que els ha permès assegurar el quart lloc a la taula classificatòria i entrar a segona fase amb bons resultats creuats entre els seus rivals. Ara començarà la feina de debò davant els millors equips de la categoria.

Les unionistes van estar molt encertades tant en defensa, sense donar opcions a segones jugades gràcies a una bona tasca en el rebot defensiu, com també impedint tirs senzills de les visitants, que van quedar anul·lades en atac. Això, sumat al bon encert anotador de les mataronines, va deixar un 52-11 al descans que era una sentència ferma. Les mataronines van baixar pistonada a la segona part, on van entrar a jugar jugadores júniors i inclús una cadet, i finalment es van imposar pel 77-37 final que omple de moral l'equip de cara a la fase d'ascens que tocarà a partir d'ara.