dilluns, 8 de febrer del 2016

SALA CABANYES INFORMA

Venda d'entrades i estrena de l'Audiència
Us informem que ja podeu adquirir les localitats a http://salacabanyes.cat, per la primera obra en cartellera del centenari, l'Audiència de Peter Morgan, dirigida per Pere Vàzquez.
L'audiència s'estrenarà a l'espai Saleta del Centre Catòlic el proper dissabte 19 de febrer a les 21:30.
En breu es posarà a la venda les localitats per Ball d'Agost i Blancaneus i els set nanets.
Us hi esperem!

Representacions de l'Audiència:
19 de febrer - 21.30 h
 20 de febrer - 21.30 h
 21 de febrer - 18.30 h
 26 de febrer - 21.30 h
 27 de febrer - 21.30 h
 28 de febrer - 18.30 h

Loteria
Totes aquelles persones que encara no heu cobrat la loteria o teniu algun familiar o amic que no ho hagi fet, us informem que la taquilla de la sala estarà oberta els divendres i dissabtes de 20 a 21h per poder la cobrar.
Els pagaments es faran efectius fins al proper 22 de març.


Roda de premsa de el Centenari
El proper dilluns dia 8 de febrer, a la 1 del migdia, es donarà tota la informació sobre els actes i activitats del Centenari de Sala Cabanyes i Els Pastorets de Mataró. A l'acte hi participarà el regidor de Cultura Joaquim Fernàndez, Joan Pera com a ambaixador del centenari i Anna Gené, presidenta de la secció teatral. Hi sou tots convidats!

Acció al carrer Dia Internacional del Teatre
Tot i que encara quedin dies pel 27 de març (Dia Internacional del teatre), des de l'ajuntament de Mataró ja s'està preparant l'activitat per aquest any, amb l'objectiu de sumar diverses entitats de la ciutat en l'àmbit del teatre per una mateixa acció.

Més endavant us passarem detalls de l'esdeveniment, però ara necessitem saber qui de vosaltres hi vol participar. L'acció proposada és força senzilla. Es tracta que en un moment donat del dia 2 d'abril a la tarda, dia escollit per portar-ho a terme (donat que el dia 27 està enmig de Setmana Santa) la gent que faci l'acció,  es posi a llegir un fragment de qualsevol obra de Shakespeare a la resta de vianants que hi hagi pel carrer. Iniciant l'acció amb la frase "Et regalo un fragment de Shakespeare" cada un dels actors/actrius anirà repetint el fragment escollit a diferent gent del carrer fins que en un moment donat, davant l'ajuntament, es llegirà el manifest.

Així doncs, us demanem que tots aquells que hi vulgueu participar cliqueu aquest enllaç  
http://goo.gl/forms/7KxwFkaSaH i més endavant ja concretarem els fragments i el detall del que cal fer.
La data límit per apuntar-se és el dia 10 de febrer.

Amunt el teló - Programa especial
El proper dia 27 de febrer podrem escoltar “Davant L'Empire” d'Octavi Egea.
Es tracta d'una comèdia “gairebé" romàntica que transcorre a Nova York.
Els dos protagonistes són  Jo, una perruquera poc afortunada en les relacions sentimentals, i Bo, un autor teatral  bisexual que s'enamora amb facilitat...
Bo i Jo comparteixen dos propòsits: No enamorar-se mútuament i pujar al mirador de l'Empire, cosa que per diverses circumstàncies, sempre han d'ajornar. L'Empire esdevé així el símbol d'una fita, inabastable potser, però que tothom intenta assolir: la felicitat...
Intèrprets:
Ferran Camps i Anna Capdaigua
Direcció: Josep Maria de Rabassa

 "LECXIT"
Des de la Fundació Bofill ens han fet arribar la següent informació. Dins el programa LEXCIT es demanen voluntaris per ajudar a llegir 1 hora a la setmana, durant el curs escolar, a nois i noies d’ 11 i 12 anys.  Si algú esta interessat que es posi en contacte amb salacabanyes@salacabanyes.cat i us adreçarem a la fundació.
Excursió final de Pastorets

Aquest diumenge dia 30, vam dur a terme la tradicional excursió de Final de Pastorets. Vam ser una seixantena de persones i vam visitar les bodegues Torres, descobrint una mica el món del vi tot i fent un tastet. Després vam anar a fer una bona calçotada i parrillada de carn i, per acabar i baixar una mica el dinar, vam fer una passejada per els Pèlags de Vilobí del Penedès. Va ser una dia on tots vam compartir bons moments i bons riures. Esperem que en altres ocasions poguem comptar amb la presència d'encara mès socis i amics. Des de la junta de la sala volem afavorir tota l'activitat social possible, per tal de gaudir tots de la familia que som Sala Cabanyes.

Us passem algunes imatges del dia. Gràcies a tots.
A més a més....
Aquest mes us convidem a visitar “ORIGENS” d'Enric Punsola Ibañez
Exposició a l'escola d'art de Manresa (Carrer dels infants, 2)
Dilluns i divendres de 8 a 14h i de 15h a 17h
Copyright © 2016 Sala Cabanyes. Tots els drets reservats.

Heu rebut aquest correu com a soci o sòcia de Sala Cabanyes. Les vostres dades de contacte estan incorporades en un fitxer del qual és responsable Sala Cabanyes, amb la finalitat de relacionar-nos amb vosaltres i fer-vos arribar informació sobre la programació, activitats culturals i altres informacions de la Sala. En cap cas les vostres dades seran cedides a altres persones físiques o jurídiques sense el vostre consentiment, a excepció que una llei ho prevegi preceptivament. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999 teniu dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, cancel·lar-la, oposar-vos a tractaments i en el seu cas, revocar el vostre consentiment, escrivint a la nostra adreça postal: La Riera, 110, 08302 - Mataró. En qualsevol moment podeu esborrar-vos de la llista  o  actualitzar les vostres preferències