diumenge, 21 de febrer del 2016

Partit destacat

Partit destacat:

Palau d'Esports Josep Mora
Diumenge 21 de febrer a les 19:30h

MATARÓ - FEIMAT (14-5)

LA LLOSA ARTÉS (12-7)

El xoc destacat de la vintena jornada del grup 2 de la Copa Catalunya Masculina implica l'enfrontament entre dos conjunts de la part capdavantera de la taula classificatòria, el diumenge 21 de febrer, a les 19:30h, al Palau d'Esports Josep Mora. L'encontre, doncs, afectarà els ambiciosos interessos classificatoris del MATARÓ-FEIMAT (14-5) i LA LLOSA ARTÉS (12-7), que ocupen el tercer i sisè lloc, respectivament.
El planter comandat per Marc Guillem arriba després de vèncer, per 65-73, a domicili, a la pista del CB GRANOLLERS, a l'anterior cap de setmana i suma ja dos triomfs seguits. Amb aspiracions per pugnar fins a final de temporada per l'ascens de categoria, aquest partit és molt important pels unionistes, de cara a saber si batallaran amb UB SANT ADRIÀ i CB SANT JOSEP per les dues primeres posicions o si estaran immersos en el cúmul de clubs que perseguiran els líders del grup 2. A dos enfrontaments de diferència respecte el seu rival del diumenge, els mataronins esperen no haver d'estar atents a l'average (a l'anada, 81-91 pels grocs), doncs seria un senyal inequívoc de victòria groguenca.
No obstant, el conjunt vermell, entrenat per Toni Mañosas, desitja pugnar per l'average i intentar capgirar-lo. Els del Bages arriben en un estat de forma magnífic, amb cinc victòries consecutives i un balanç de 6-1 en aquest any entrant. Els artesencs, visiten Mataró amb l'etiqueta d'un dels millors visitants de la competició, i després d'haver superat el CB CASTELLAR, 89-80, a la 19a jornada. Amb el Roger Portella com a figura indiscutible, l'altre jugador que arriba ben entonat és l'aler Xavier Balaguer, artífex de 31 punts al triomf davant el conjunt vallesà.

Jugadors més destacats:

David Romero (MATARÓ - FEIMAT):
14,3 punts i 8,3 rebots / partit
Roger Portella (LA LLOSA ARTÉS):
16,9 punts i 16 valoració / partit

Estadística d’equips:

MATARÓ - FEIMAT :
73,3 pts a favor i 67,1 pts en contra / partit
LA LLOSA ARTÉS :
78,1 pts a favor i 74,1 pts en contra / partit
El MATARÓ - FEIMAT disposa d'un dels jugadors interiors més regulars del grup 2. El David Romero, amb unes estadístiques individuals que s'acosten a les dobles figures per encontre, està brillant amb llum pròpia en un planter plagat de talent, amb jugadors de primer nivell. L'aler-pivot unionista s'està mostrant com un perfecte complement anotador pel Natxo Ariño, amb qui està configurant una dupla sensacional pel Marc Guillem. No obstant, cal no passar per alt l'extraordinari moment de forma d'una de les altres banderes grogues, el Santi Serratacó. Al combinat visitant, el Roger Portella sobresurt com a millor jugador vermell, ben secundat pel gran estat de què fa gala el Xavier Balaguer, amb uns brillants números anotadors. El base de LA LLOSA ARTÉS, amb una capacitat ofensiva majúscula, viurà una prova de foc a la pista mataronina per buscar apropar el seu equip a la part capdavantera del grup.
Text: Juli Climent

publicat per
http://www.basquetcatala.cat