diumenge, 21 de febrer del 2016

CONCURS DE TEATRE AMATEUR "PREMI CIUTAT DE CALELLA" AVUI JOC DE CARTESDel 17 de gener fins al 20 de març del 2016,  la Joventut Artística de Calella organitza la  42ena. edició del Concurs de Teatre Amateur “Premi Ciutat de Calella.

I avui és el torn de Sala Cabanyes amb l’obra Joc de Cartes

La història de “Joc de cartes” comença quan dos amics de tota la vida, que comparteixen negoci als Estats Units, es veuen separats per la tornada d’un dels dos al seu país d’origen, Alemanya. Des d’aquest moment la relació continua a través de les cartes que s’intercanvien. En aquest punt esclata el nazisme i l’amistat es comença a trencar. Un dels dos personatges és jueu i l’altre es fa partidari del règim nacionalsocialista.
l'obra està protagonitzada per Josep Maria de Ramon i Genís Mayola i dirigida per Joan Peran
Només dos actors sobre l’escenari, un espai íntim que permet donar el màxim de proximitat a l’espectador en una obra que es caracteritza per oferir “teatre de text”. Els actors es troben com a màxim a un metre de distancia del públic i per oferir encara més sensació d’integració a l’obra s’utilitza la tècnica de teatre circular, amb la que els assistents envolten l’acció teatral. El director ha intentat que s’interpretés la relació epistolar com un diàleg a sobre l’escenari.

+ INFO
Joventut Artística de Calella
Carrer Esglèsia 249-251
Calella, Barcelona
608553735

http://www.joventutartistica.es