dijous, 18 de febrer del 2016

El Mataró Feimat no falla a fora

Els grocs guanyen a la pista del Granollers 65-73

Circol - UEM
Nova victòria del Mataró Feimat que es manté tercer a la classificació després de superar a domicili, 65-73, el Granollers, un equip situat a mitja taula que intenta enllaçar amb el grup capdavanter.
Els grocs sempre van anar per davant en el marcador, després que el primer quart acabés 12-16, els mataronins en el segon període, amb un parcial d’11-24, van encarrilar la victòria abans del descans (23-40). En el tercer quart els grocs van continuar ampliant diferències davant un Granollers que va despertar tard. Els locals, amb el conjunt mataroní una mica relaxat, van guanyar el darrer quart 29-16, però tot i això el triomf no va perillar i el Mataró Feimat va sumar la catorzena victòria de la temporada.
CB GRANOLLERS – MATARÓ FEIMAT 65-73
MATARÓ: Nacho Ariño (6), David Romero (15), Santi Serrataco (19), Iker Guallar (16), Rafa Prtas (3) cinc inicial; Marti Aguirrezabala (8), Sergi Ventura (3), Ferran Tardio (3), Sergi Puig, Jordi Serra.
MARCADOR: 12-16, 23-40, 36-57, 65-73.