dimarts, 9 de febrer del 2016

El Mataró Feimat no falla a casa i s'acosta al segon lloc

Els mataronins guanyen 64-51 al Círcol Catòlic Badalona
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 50 lecturesData 08|02|2016 17:33Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
fotos Daniel Ferrer
El Mataró Feimat va tornar a guanyar diumenge i es va treure de sobre el mal sabor de boca de la darrera derrota. Els mataronins es van imposar per 64-51 al Círcol Catòlic de Badalona i mantenen el tercer lloc tot aprofitant la derrota del segon, el Sant Josep. Els de Badalona visitaven el Sant Adrià i el duel entre els dos primers va acabar favorable als del Besós. Els unionistes segueixen ben a prop dels seus rivals per intentar superar-los a la classificació.

El partit va ser igualat i amb alternatives durant el primer període. Els visitants van venir a donar-ho tot i de fet, després d'un primer avís als cinc minuts amb un ajustat 11-0, van posar-se per davant i van marxar al primer quart amb 20-22. El Mataró no va fer esperar la seva reacció i amb un parcial de 8-0 (més quatre punts que venien del primer període) van capgirar el marcador i van posar el 28-22. Això va donar tranquil·litat a l'equip, que va marxar al descans guanyant 37-31.

A la represa, cinc punts seguits dels visitants van donar ales als badalonins que es van posar a un punt, però el Mataró va reaccionar a temps i va tornar a obrir forat fins el 46-41. En el darrer període l'equip va aconseguir augmentar l'avantatge paulatinament amb vuit punts primer i més de deu després, per acabar guanyant 64-51. Gran partit de Serratacó amb 13 punts, 9 rebots i 2 assistències.