dilluns, 18 de gener del 2016

Sala Cabanyes Informa

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Activitats relacionades amb PASTORETS
MATINAL ESPORTIVA
Com ja és tradicional i coincidint amb la última funció de Els Pastorets de Mataró, el proper dia 24 a les 09:30 del matí, es durà a terme la 33a Matinal  Esportiva. El lloc on es farà la matinal és el pati de l'institut Damià Campeny.  Recordeu portar dues samarretes, una de color i l'altre blanca.
Us hi esperem!!!

XOCOLATADA
Ja arriba el dia en el que durant la representació, la sala s'inunda d'olor de xocolata, i es que el proper diumenge 24 i durant el segon entreacte (després de la Casa de Naïm) esteu tots convidats  a berenar un got de xocolata desfeta i alguna coseta per acompanyar. No patiu que n'hi ha per tothom, i com sempre ens encarregarem de fer-ho arribar als equips de tècnics que esteu treballant i que no podeu sortir durant l’entreacte.
XOU FINAL DE PASTORETS
Què seria una última funció dels Pastorets de Mataró sense el Xou final on tots ens acomiadem de l'estrella i després ens en riem de nosaltres mateixos?
Aquest any i per evitar conflictes presents durant els últims anys, l'accés al teatre es farà amb entrada numerada. És molt important que tothom deixi lliure la platea per poder garantir que tothom pugui seure al lloc que li correspon.
Repartirem 1 invitació per participant de Pastorets (en el cas de familiars que actuen i en necessitin més en parlarem).
Com hem dit, en les últimes ocasions hem tingut diversos entrebancs que ens han fet replantejar com ha de funcionar l’entrada a platea.
També s'ha programat un assaig amb els presentadors i tots els participants el dissabte 23 a les 16h per fer un passi ràpid i així evitar problemes l'endemà.
Tots aquells que encara no us heu apuntat per participar ho podeu fer enviant un mail amb el que voleu fer, a activitatsocial@salacabanyes.cat
  
ATENCIÓ: Repartiment d'invitacions al vestíbul del Centre Catòlic
               Dissabte 16 de 18h a 19h
               Diumenge 17 de 16h a 17h
EXCURSIÓ FINAL DE PASTORETS
Com també és tradicional i després d'acabar els Pastorets el proper diumenge 31 anirem d'excursió. Des de la junta de la Sala intentem que sigui un dia en el que petits i grans puguin gaudir. És difícil que el lloc o l'activitat agradi a tothom, nosaltres estem oberts  a totes les propostes que ens vulgueu fer arribar.
Enguany anem a les terres del vi, a Vilafranca del Penedès, visitarem les Bodegues Torres on durant 1h i mitja podrem gaudir del món del vi i la seva cultura, i ja que hi som farem un petit tastet.
Després  anirem a dinar com senyors i a la tarda una visita lliure per Vilafranca.
Estem acabant de concretar restaurant i el menú i en breu us direm el preu total i el dia per apuntar-vos.

DESMUNTATGE DE PASTORETS
Després de la bona feina feta sobre l'escenari ara toca recollir decorats, estructures, paelles, vestuari, maquillatge,  llums... i preparar l'escenari per la propera activitat. Per això us convoquem  que vingueu  a donar un cop de mà el proper 25 i 26 de gener a fer el desmuntatge de Patorets.
Us hi esperem a partir de les 20h. Quants més siguem millor.
Es tan important actuar com desmuntar. Moltes Gràcies per endavant.
TRES TOMBS
Fa uns dies us vam enviar un mail per totes aquelles persones que es volguessin apuntar a fer una passejada amb la Perleta2, la burra-actriu de Els Pastorets.
Animeu-vos, serà divertit tots vestits de pastorets i anar amb la Perleta2 a passejar pel centre de Mataró, i si a més ens beneeixen ja ho tindrem tot resolt!!

VENDA D'ENTRADES
A partir de dilluns 18 es posaran a la venda les entrades dels espectacles  de L'Audiència, Ball d'Agost i Blancaneus. Feu-ne la màxima difusió i fem que la sala s'ompli cada dia!!
CARNET DEL CENTENARI SOCI 100 i 50
Estem acabant de preparar els carnets dels socis 100 i 50 que s’hauran d’utilitzar per l’entrada a les obres durant l’any del centenari (febrer2016-gener 2017). Durant els propers dies us farem arribar els dies i lloc on el podreu recollir.

ABONAMENT CENTENARI

Com molts de vosaltres ja sabeu, hem creat un abonament per poder venir a veure les obres del centenari. L’abonament va dirigit al públic que de forma fidel ens ve a veure a la majoria o totes les obres que fem
Et permet reservar la teva localitat per tots els espectacles i té un preu de 63€. (estalvi del 25% del preu total de la temporada)
Tot i que ja hi ha gent interessada, creiem que encara s'ha de potenciar molt més i us demanem que en feu la màxima difusió entre familiars, amics i coneguts.
Els que estigueu interessats us podeu dirigir a taquilla o bé asalacabanyes@salacabanyes.cat


CARNESTOLTES I DIMECRES DE CENDRA

En breu rebreu un formulari per totes aquelles persones que estiguin interessades en formar part del seguici del dimecres de cendra- Us hi esperem com cada any, ja que és un acte on Sala Cabanyes hi té un gran pes a nivell actoral.

Moltes Gràcies.


MEDEA I JOC DE CARTES

Els nostres companys segueixen voltant Catalunya representant Sala Cabanyes. En aquest cas serà el 14 de febrer, on Joc de Cartes anirà a Pineda de Mar i Medea a Canet de Mar.

Moltes gràcies companys per fer gaudir al públic del teatre amateur d'arreu de Catalunya.

A més a més....
Aquest espai el dedicarem per publicitar actes, obres literàries, representacions, lectures dramatitzades, activitats... on els socis de Sala Cabanyes vulguin fer-ne difusió. Envieu-nos la informació asalacabanyes@salacabanyes.cat i després de valorar-ne el contingut en farem difusió en el full informatiu.
Aquest mes...
"Hikikomori"
Parteix d' una realitat: la dels adolescents japonesos que, inesperadament, decideixen tancar-se a les seves habitacions i no sortir-ne durant anys. Faura se serveix d’aquest motiu per entrar en l’univers d’aquests joves que s’aillen del món, i es mantenen tètricament reclosos, evitant tot tipus de contacte amb l’exterior, dedicats exclusivament a veure la televisió, escoltar música, navegar per la xarxa i evadir-se amb els videojocs.

"El món s'ha reduït a un sol metre quadrat de terra emmoquetat, però està donant voltes, encara, i ell dóna voltes amb el món".

Dates: 29 de gener a les 21h, i 31 de gener a les 19h. Espai Can Gassol.

Venta d' entrades: Cultura Mataró (Sant Josep nº 9)

Equip artístic
Direcció: Pere Vàzquez
Actors: Santi Clavell, Lidia Rovira, Mireia Lorente, Pablo Capuz, Eloi Gómez i Toni Luna
Guió: Jordi Faura
Disseny d' escenografia: Anna Montasell
Disseny de llum i so: Didac Diez de Andino