dimarts, 19 de gener del 2016

Coneixeu joves entre 23 i 29 anys, que actualment no estudien ni treballen?



A través dels fons europeus gestionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya, la Federació d’Ateneus de Catalunya vol donar una oportunitat a aquests joves perquè rebin una formació especialitzada gratuïta com a Tècnics Culturals Polivalents i realitzin un període de pràctiques a entitats ateneístiques del nostre país per tal de facilitar-ne la seva inserció laboral als propis ateneus.

Les persones destinatàries han de complir els següents requisits:
Tenir entre 23 i 29 anys.
Estar inscrites al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. La inscripció en es pot realitzar, o bé mitjançant el web o bé a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, les oficines Joves i els Punts d’Informació Juvenil (*)
No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud d’inscripció al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
No haver rebut accions educatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 90 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
No haver rebut accions formatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

DADES BÀSIQUES
15 places disponibles
La formació tindrà lloc a la ciutat de Barcelona i es podrà subvencionar part del cost de desplaçaments dels alumnes.
Hores de formació: 440 hores + pràctiques
Període de formació: Febrer 2016 – Juliol 2016
Data límit d’inscripció al programa: 22 de gener de 2016

(*) Un cop la persona s’ha inscrit al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cal que faci arribar el seu currículum a l’adreça ateneus@ateneus.cat. La FAC es posarà en breu en contacte amb la persona inscrita per fer-ne la selecció.

RECORDEU: només tenim 15 places disponibles !!!

Us adjuntem un cartell per tal que el pugueu imprimir i penjar a la cartellera de l'entitat. Ajudeu-nos a fer difusió d'aquesta oportunitat

Si necessiteu més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres

--
Jordi Casassas i Pons  | Gerent
Federació d'Ateneus de Catalunya

Plaça Víctor Balaguer, 5  1r. 08003 Barcelona
Tel. 932.688.130
Mòbil. 649461908
www.ateneus.cat