dimarts, 12 de gener del 2016

El Platges de Mataró destrona el líder

Victòria de les mataronines que escalen fins a la quarta plaça

ba fem-granollers
Nova victòria del Platges de Mataró, aquest cop a casa, 57-46 davant el Geieg de Girona, el fins ara líder de la categoria. El conjunt mataroní en aquesta segona volta de la fase regular està mostrant la seva millor versió, i si abans de Nadal va guanyar a la pista del Barça, ara ho ha fet a casa davant l’altre equip que encapçala la taula.
Després d’una primera part força igualada que va acabar 17-16, en el segon quart les mataronines van obrir forat en el marcador amb un parcial de 10-0 i marxant al descans 31-24 a dalt. En el tercer quart les gironines van reaccionar i van retallar diferències arribant-se al darrer període amb tot per decidir. En els últims cinc minuts el Platges, amb un parcial favorable d'11-6, van rubricar la victòria que les porta fins al quart lloc.
PLATGES MATARÓ - GEIEG 57-46
PLATGES: Esther Murat, Teresa Gómez (5), Maria Cordon (10), Sheila Dixon (11) i Carolina del Santo (10) cinc inicial; Pili Fernández (12), Laia Rubio, Tania Hurtado (6), Sandra López (3).
MARCADOR: 17-16, 31-24, 42-38, 57-46.