dijous, 28 de gener del 2016

El Pasarela Mataró, classificat per la fase al títol

publicat per
http://mataroradio.cat


La classificació per la fase al títol és un fet pel Pasarela Mataró, que l'aconseguia diumenge guanyant a l'Arenys Bàsquet per 65 a 55. Durant el primer quart el duel va estar igualat i de fet van ser les arenyenques les que es van posar per davant amb el 12 a 15. Al segon però va ser clau, perquè un parcial de 17 a 0 va situar a les unionistes 15 punts amunt. L'Arenys, que només en va fer 7 durant els segons 10 minuts, va anar a remolc a partir d'aquest moment i bo i la millora a la represa ja no va poder arribar a inquietar al Mataró.
Carla Gibert va ser la millor jugadora de l'Arenys, amb 19 punts, 9 faltes rebudes i 24 de valoració. Pel Pasarela, Sheila Dixon va fer una gran segona part, completant el partit amb 30 punts, 9 rebots, 6 recuperacions i 38 de valoració.
Aquesta temporada les mataronines asseguren el passi a la fase d’ascens a dues jornades perquè acabi aquesta 1a fase. Un fet, que a diferència de la temporada anterior permetrà que l’equip jugui aquestes dues jornades que li falten de forma més relaxada.