dissabte, 5 de desembre del 2015

Sant Feliu de Llobregat serà l'escenari de la Copa Federació femenina de categoria Júnior Preferent i Copa Catalunyapublicat per
http://www.basquetcatala.cat
       
Sant Feliu de Llobregat serà l'escenari de la Copa Federació femenina de categoria Júnior Preferent i Copa Catalunya Sant Feliu de Llobregat serà l'escenari de la Copa Federació femenina de categoria Júnior Preferent i Copa Catalunya

El millor Bàsquet Català femení del moment en categoria Júnior Preferent i Copa Catalunya es podrà veure el proper dissabte 2 i diumenge 3 de gener de 2016 a Sant Feliu de Llobregat amb la disputa de la Copa Federació d'aquestes dues categories organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), juntament amb el CB Santfeliuenc i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

El Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat (c/ Santiago Rusiñol s/n) albergarà una nova edició de la Copa Federació que, enguany, aplegarà els millors equips classificats al final de la primera volta de les categories femenines del C.C. Júnior Preferent i Copa Catalunya.

Dissabte dia 2 de gener al matí es disputaran les semifinals de la Copa Federació Júnior Preferent (10:30h i 13:30h) amb l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ, CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA, PLATGES DE MATARÓ i CBF CERDANYOLA com a protagonistes. A la tarda serà el torn de les semifinals de la Copa Federació de Copa Catalunya (17h i 19h) amb els següents equips classificats: GEIEG, JOVENTUT LES CORTS, BARÇA CBS i BASKET ALMEDA.

D'altra banda, diumenge 3 de gener de 2016 es jugaran les finals: a les 17h la de categoria Júnior Preferent i a les 19h la de Copa Catalunya.

L’entrada per a tots aquests partits serà gratuïta.

COPA FEDERACIÓ FEMENINA 2015-16

SEMIFINALS (dissabte 2 de gener de 2016)

Semifinal A Júnior Preferent
10:30h SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ A - C.B.F. CERDANYOLA A

Semifinal B Júnior Preferent
12:30h CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA - PLATGES DE MATARÓ

Semifinal A Copa Catalunya
17:00h GEIEG A - BASKET ALMEDA

Semifinal B Copa Catalunya
19:00h JOVENTUT LES CORTS A - BARÇA CBS A

FINALS (diumenge 3 de gener de 2016)

Final Júnior Preferent
17:00h Guanyador Semifinal A - Guanyador Semifinal B

Final Copa Catalunya

19:00h Guanyador Semifinal A - Guanyador Semifinal B