dilluns, 14 de desembre del 2015

El Mataró Feimat tomba el segon classificat

14 de desembre de 2015

Nacho Ariño i Santi Serratacó, amb 49 punts entres els dos, guien al conjunt groc fins a la victòria

Després de perdre inesperadament a la pista del CB Alpicat fa quinze dies, el Mataró Feimat va donar un cop sobre la taula i va superar 78-72 el Sant Adrià, segon classificat i un equip que fins ara només havia cedit una derrota davant el Sant Josep de Badalona, líder invicte de la categoria. Després d’aquesta victòria el conjunt mataroní continua tercer, però ara està a només una victòria de la segona plaça.

El partit va estar igualat fins al final i quan faltaven cinc minuts pel final el resultat era d’empat a 67. Els grocs gairebé sempre van anar per davant en el marcador, però els visitants mai es van quedar enrere i quan el Mataró agafava un petit avantatge, ràpidament reaccionaven i igualaven el partit.

Però en els darrers cinc minuts els grocs van estar molt més encertats i amb un parcial d’11 a 5 es van emportar la victòria. Hem de destacar l’actuació de Nacho Ariño amb 27 punts i de Santi Serratacó amb 22 punts que van tirar del carro i van ser decisius per superar el segon classificat.

MATARÓ FEIMAT - SANT ADRIÀ 78-72

MATARÓ: Sergi Ventura (7), Iker Guallar (2), Santi Serratacó (22), Ferran Tardio (2), Amen Osayande cinc inicial; Nacho Ariño (27), Martin Aguirrezabala (4), Jordi Costa (1), Rafa Prats, David Romero (13).
MARCADOR: 18-16, 44-43, 59-58, 78-72.