dimarts, 15 de desembre del 2015

El Mataró Feimat tomba el Sant Adrià i posa setge al segon lloc

Els mataronins guanyen 78-72 un rival directe i es col·loquen a només una victòria dels del Besós
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 546 lecturesData 14|12|2015 11:47Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
fotos Daniel Ferrer
Ariño va fer 27 punts i va obtenir un 30 de valoració

La Dada
El rebot defensiu (33) i l'encert en tir exterior, dues armes molt potents del Mataró

Tocava partit gran al Josep Mora i el Mataró Feimat no va fallar. Els unionistes tenien ganes de reivindicar-se a casa davant el Sant Adria i demostrar que aspiren a tot en aquesta temporada a Copa Catalunya. Dit i fet, els mataronins van guanyar 78-72 al segon classificat i se li acosten a només una victòria de distància. Els mataronins van fer un partit molt seriós que no es va decidir fins el darrer quart, on es va arribar empatat als últims minuts i on l'encert de jugadors en estat de gràcia va ser clau pel triomf final. 27 punts per Natxo Ariño, 22 per Serratacó i novena victòria de la temporada.

La igualtat entre dos equips cridats a lluitar per l'ascens a lliga EBA va ser la tònica de tot el matx. El primer parcial de 10-9 deixava molt clares les intencions dels dos equips, amb bon encert anotador. El Mataró va ser molt més precís en el tir exterior (destaca Ariño amb 4 de 7) que un rival que ho va fiar massa en aquest apartat en diversos moments. En tot cas, el partit estava en un puny i al descans el Mataró guanyava per un ajustadíssim 44-43.

A la represa l'equip va aconseguir agafar cert avantatge propiciat en part per la tendència del seu rival en el tir exterior. Fins a 31 intents amb set triples aconseguits. Això, sumat a la fortalesa del rebot defensiu dels mataronins (impressionant Romero amb 16 defensius) permetia el Mataró obrir un petit forat mica en mica (54-48) que va passar a un 55-54 en una mini ratxa dels visitants i va acabar amb el 61-57 en acabar el tercer període. La reacció del Sant Adrià no es va fer esperar. Els triples de Rubén Pérez (4 de 8) i l'encert de jugadors com Morales o Bassas van posar dins del matx als visitants, que empataven a cinc minuts per acabar: 67-67. El tram final no va fer tremolar els mataronins, molt encertats i que van anotar fins a 11 punts. Els tirs lliures van ser una assegurança de vida en moments clau i finalment es va sumar la victòria per 78-72.