diumenge, 8 de novembre del 2015

Diumenge, a les 10 de la nit, retransmissió del derbi mataroní de bàsquet



El derbi mataroní de bàsquet Feimat Mataró – Martaró Parc Boet, un esdeveniment mediàtic

El canal m1tv emetrà el partit diumenge a les 10 de la nit, amb una realització televisiva multicàmera i diversos comentaristes

La televisió local m1tv i Mataró Ràdio emetran el duel mataroní de bàsquet de Copa Catalunya, que juguen els equips locals Feimat Mataró – Martaró Parc Boet, aquest diumenge al Palau Josep Mora. La televisió pública emetrà el partit a les 10 de la nit del mateix diumenge. Comptarà amb una anàlisi tècnica abans de començar el derbi a càrrec de Joan Rubio i Joan Campmany. El partit serà narrat pel periodista Francesc Andrés, amb Júlia Monfort a peu de pista per seguir els detalls des de les banquetes. Els dos entrenadors, Marc Guillem i Alberto Peña, van ser convocats dimarts per m1tv i Mataró Ràdio per fer-se la foto prèvia al partit i oferir una roda de premsa sobre el propi partit i la retransmissió conjunta per televisió i ràd! io.

A la mitja part, la televisió local de Mataró i el Maresme oferirà un resum del partit de primera estatal d’handbol entre el Joventut Handbol Mataró i el Sant Adrià.

El derbi mataroní de bàsquet Feimat Mataró – Mataró Parc Boet, es podrà tornar a veure dilluns a 2/4 d’11 de la nit. També es podrà seguir en directe el mateix diumenge a 2/4 de 7 de la tarda, a través de Mataró Ràdio.

Les retransmissions esportives que ofereix m1tv aquest cap de setmana, es complementen amb el partit de la divisió d’honor masculina de waterpolo entre el CN Quadis Mataró i el Real Canoe. Aquest duel d’alçada es podrà veure diumenge a 2/4 de 3 de la tarda.

Tota la informació generada per aquestes partits i la resta de les competicions, formarà part dels continguts de les tres edicions del programa "Carnet Esportiu", que s'emet per m1tv els dilluns, dimarts i dimecres a les 20 i les 21.30 hores.

Com és habitual, totes les retransmissions del canal m1tv es poden recuperar a través del servei de televisió a la carta a www.m1tv.cat