diumenge, 8 de novembre del 2015

Diumenge gran derbi al Palau Josep Mora



publicat per
6 de novembre de 2015

Mataró Feimat i Mataró Parc Boet es veuen les cares diumenge a les 18:30 hores

Diumenge a les 18.30 hores el Palau Josep Mora acollirà el primer derbi mataroní de la temporada entre el Mataró Feimat i el Mataró Parc Boet. S’espera un partit molt igualat i trepidant, com tots els que han jugat aquests dos equips en les darreres dues temporades.

El Boet arriba al matx arrossegant encara molts lesionats i amb un joc molt irregular, mentre que el Mataró Feimat afronta el matx després de patir la primera derrota de la temporada. Aquest serà el 5è partit oficial entre aquests dos equips, fins ara el balanç és de 3 victòries del Boet i 1 del Mataró que encara no sap el que és guanyar al seu rival al Palau.

LA CITA: Diumenge 18:30h al Palau Josep Mora
UE MATARÓ FEIMAT - MATARÓ PARC BOET

Abans les 16.30 hores el femení del Platges de Mataró rep la visita del Granollers, un rival directe. Un triomf podria catapultar a les grogues fins a la quarta plaça.

Trobada de tècnics

Aquest dimarts M1tv i Mataró Ràdio va reunir al Palau Josep Mora els dos tècnics dels equips mataronins de Copa Catalunya Masculina que s'enfrontaran aquest diumenge, Marc Guillem del Mataró Feimat i Alberto Peña del Mataró Parc Boet perquè intercanviessin opinions de cara al gran partit de diumenge. El partit es podrà seguir per Mataró Ràdio i es podrà veure després per M1tv.