dimarts, 27 d’octubre del 2015

Victòria anímica del Platges de Mataró

El conjunt groc va aconseguir el segon triomf de la temporada

El femení del Platges de Mataró va sumar la segona victòria de la temporada després de derrotar a casa 71-45 el Sant Fruitós de Bages, un rival directe per evitar jugar la fase de permanència.

Les mataronines van controlar el matx de principi a fi i al final del primer quart ja guanyaven 18-6. En el segon període el joc es va igualar i les visitants van retallar diferències (31-23). Però en el tercer quart, el Platges va tornar a posar la directa i va encarrilar la victòria. De les files del conjunt groc hem de destacar la gran actuació de Sheila Dixon que amb 26 punts va ser la màxima anotadora de l’encontre.

PLATGES MATARÓ - SANT FRUITÓS 71-45
PLATGES: Pili Fernandez, Sandra Martínez (18), Sheila Dixon (26), Maria Cordon (2), Teresa Gómez (8) cinc inicial; Laia Rubio (2), Núria Talavera (6), Carolina del Santo (7), Tania Hurtado, Sandra López (2).

MARCADOR: 18-6, 31-23, 50-35, 71-45.