dimarts, 27 d’octubre del 2015

AMUNT EL TELÓ – PROGRAMA DE RÀDIO



Aquest dissabte es va emetre a Mataró Ràdio (89.3 FM) un nou programa d’Amunt el Teló, programa conduït pel company de la casa Jan Blanch i on participen diverses persones del món teatral.

En aquest cas  vam fer un flashback de 25 anys i traslladàrem el 1990, any en que el grup juvenil de Sala Cabanyes va estrenar una obra innovadora,  fresca,  atrevida... La crítica tant de públic com de premsa va ser esplèndida i la prova és que van recollir nombrosos premis i elogis per allà on van passar.  Fins i tot, el Patronat de Cultura els donà el privilegi d'estrenar la temporada de teatre de la ciutat la temporada 90-91, representant-la al Teatre Monumental,  acabat de renovar. Ens referim a l'obra de Molière "Les Dones Sàvies".

Interessant tertúlia amb Encarna Hernández, Pere Anglas,  Jordi Font, Montse Cusachs, Eva  Canals, Miquel Vellvehí i Juli Cusachs, actors i direcció  que van realitzar aquest interessant projecte.  Podeu descarregar el programa a http://mataroradio.cat/radio/programa/amunt-el-tel