dijous, 15 d’octubre del 2015

El Platges de Mataró no pot amb el Barça

13 d'octubre de 2015

Una desconnexió entre el segon i el tercer quart va ensorrar les esperances mataronines

El femení del Platges de Mataró va perdre a casa 43-52 davant el Barça, un dels líders de la categoria que fins ha guanyat tots els partits que ha disputat. Tot al contrari que l’equip mataroní que després de quatre partits només suma una victòria i està situat a la part baixa de la classificació.

El primer quart va ser molt igualat amb els dos equips defensant molt bé i no deixant anotar amb facilitat al rival (11-10). El segon quart va començar amb la mateixa tònica, però en els darrers minuts del període les visitants van posar la directa i van marxar al descans guanyant 21-30.

bAS FEM MATARÓ-BARÇA

A la represa s’esperava la reacció local, però la cosa encara va empitjorar amb un parcial de 0-7 a favor de les blaugranes que marxaven de 16 punts (21-37). A partir d’aquí el Platges va anar molt a remolc i, tot i que ho va intentar, va ser incapaç de remuntar el matx i va acabar cedint 43-52.

PLATGES MATARÓ - CBS BARÇA 43-52

PLATGES: Laia Rubio (2), Pili Fernández (2), Maria Cordón (9), Sandra Mrtínez (2), Teresa Gómez (10) cinc inicial; Esther Murat, Núria Talavera (1), Carolina del Santo (7), Tania Hurtado, Sandra López, Sheila Dixon (8).

MARCADOR: 11-10, 21-30, 32-41, 43-52.