dimecres, 14 d’octubre del 2015

El Mataró Feimat supera amb contundència el Granollers

13 octubre de 2015
foto : Daniel Ferrer
Els mataronins guanyen 78-63 i sumen quatre victòries en quatre jornades de lliga

Serratacó, format a la Unió i ex-del Granollers, va fer 32 punts

El Mataró Feimat va aconseguir diumenge la quarta victòria consecutiva de la temporada en un inici de curs perfecte on s'ha guanyat tot el que s'ha jugat fins el moment. Els unionistes segueixen demostrant setmana rere setmana que tenen ganes de fer saltar la banca i il·lusionar a la seva afició després de diverses temporades on el resultat final en lliga ha estat irregular. L'equip de Marc Guillem és l'únic juntament amb el Sant Josep que encara no ha perdut durant aquest primer mes de competició. El partit de Santi Serratacó, amb 32 punts, 6 rebots i tres assistències, va ser decisiu. Un 2-3 amb bona mà i una presència en atac que serà decisiu pel transcórrer del Platges aquesta temporada i que davant el Granollers, precisament el seu ex-equip, ho va demostrar.

El Feimat va dominar des del primer moment el marcador, amb un encert de cara a cistella en el primer quart enorme que deixava 13 punts per sota el Granollers amb un espectacular 31-18. Els de Marc Guillem van baixar anotació en el segon període i el matx es va equilibrar davant un conjunt vallesà que tenia en Homs (12 punts) el seu millor home i un puntal sota la pintura (10 rebots). Al descans, però, els de Guillem guanyaven de dotze gràcies al diferencial del primer tram de partit.

A la represa les dues defenses es van imposar als atacs, i això beneficiava a un Mataró Feimat que tenia la renda aconseguida en el primer tram.  L'equip va estar molt més fort en el rebot que el seu contrincant: 17 defensius del Granollers per 15 del Feimat, fet que permetia generar segones jugades i anotació sota pintura (Osayande va ser un corcó i tot el que llançava dins de la zona ho anotava, amb 5/5 i 13 punts finals). Els dos parcials de 14-13 i 14-12 certificaven el quart triomf del Mataró, que ha posat la directa en aquest inici de lliga.