dijous, 1 d’octubre del 2015

Dos de dos del Feimat Platges de Mataró

28 de setembre de 2015

El conjunt groc guanya 51-63 a la pista del Castellar

Segon partit i segona victòria d’un Grup Feimat Platges de Mataró que té molt bona pinta i que comença la temporada amb dues victòries davant equips de nivell. Després de superar a casa el Vic a la primera jornada, el Platges té una sortida complicada a la pista del Castellar, però els grocs van passar amb nota la revàlida i després de fer un brillant darrer quart es van emportar la victòria 51-63.

Des d’un bon inici ja es va veure que seria un matx molt igualat entre dos equips que van defensar molt bé durant tota la primera part. L’anotació era força baixa i cap dels dos equips aconseguia escapolir-se en el marcador, això va fer que s’arribés al descans amb un ajustat 29-31.

En el tercer quart la tònica va ser la mateixa, i després que tots dos equips estiguessin molt erràtics en el tir es va arribar al darrer quart amb tot per decidir 41-42. En els darrers deu minuts de partit és quan es va veure la millor versió del Feimat Platges, l’equip de Marc Guillem va continuar practicant una gran defensa, però a més va estar molt encertat de cara a cistella i amb un parcial de 10-21 va sumar la segona victòria de la temporada.

Castellar - Platges

Després de dues jornades de lliga, Sant Josep de Badalona, Feimat Platges de Mataró i Sant Cugat són els tres equips que encapçalen la classificació amb ple de victòries.

Derrota del femení

Menys sort va tenir el femení del Platges de Mataró en la seva sortida a Valls, les mataronines després d’un partit molt igualat van perdre 61-58 i després de dues jornades de lliga encara no coneixen la victòria. Quan faltaven 5 minuts pel final del partit, el Platges guanyava 51-55, però un parcial de 10-3 en els darrers instants de les locals va sentenciar el matx.