dimecres, 30 de setembre del 2015

VOLS SER VOLUNTARI DEL LECXIT ?



Per si pot ser del teu interès

Des de la Fundació Iluro estan impulsant la figura del voluntariat.
L’any passat vàrem endegar un projecte anomenat LECXIT, que està promogut per la Fundació Bofill, i que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora.
La clau de LECXIT està en treballar de forma lúdica i amena gràcies al voluntariat i a la implicació de l'entorn dels nens i nenes que participen en el programa.
El nostre paper, com a Fundació, és ser facilitadors: seleccionant escoles sensibles i receptives a aquests tipus de projectes, properes a la Biblioteca Popular, i captant voluntaris que vulguin acompanyar els infants en la lectura amb una tutoria individual per setmana.
La Fundació Iluro crea aquest pont entre escola i voluntari, i ofereix a la vegada la Biblioteca Popular com a espai idoni per dur a terme el programa d’acompanyament.

En aquest sentit, us volem demanar la vostra col·laboració en la captació de voluntaris entre els socis de la vostra entitat i és per això que us fem arribar el cartell i el flyer que hem dissenyat per si creieu oportú  fer-lo arribar a la vostra base de dades o fer-lo visible en algun dels vostres espais.