dimarts, 22 de setembre del 2015

El Feimat Platges de Mataró debuta amb nota davant el Vic

21 de setembre de 2015

Remuntada i partidàs dels unionistes, que s'imposen per 80-75 al Vic i comencen amb bon peu la temporada

El Feimat Platges de Mataró va tenir un gran inici de lliga davant el Vic, un dels equips més complicats de Copa Catalunya. Els mataronins volien començar amb bon peu el curs i demostrar que l'objectiu de lluitar per EBA no és irrealitzable, i això es va començar a construir aquest diumenge al Josep Mora. Els unionistes van guanyar per 80-75 un partit en el que a més de la victòria va quedar demostrat que l'equip té geni suficient per superar moments complicats, com un resultat a la mitja part que semblava haver perdut el partit. Finalment, gran primera victòria.

Les coses no havien començat gens bé pels interessos del Feimat, que tot i tenir un bon encert anotador es trobaven amb un Vic especialment inspirat que marcava distàncies des del primer minut. Això va propiciar que al primer quart s'acabés amb un 16-22 al marcador que avisava els de Marc Guillem.  En el segon període, més del mateix. Sense ajustar la defensa com s'esperava i amb un Vic que semblava una piconadora, els de la Plana es disparaven i marxaven al descans amb un 33-42 que deixava molt coll amunt la victòria.

El tercer període, però, va ser impressionant. Els mataronins van sortir transformats del vestuari i van posar-se a capgirar el marcador amb una defensa sòlida i un atac que elevava el percentatge de tir de manera evident. Tres triples d'Ariño en moments clau, circulació ràpida de la pilota i contundents en el rebot, els del Platges van donar-li la volta i es van escapar 65-55. En el darrer període els mataronins no van estar tant encertats i això ho va aprofitar el Vic per acostar-se a dos punts dels  de Guillem. Els locals van anar mantenint dos-quatre punts d'avantatge sempre per davant i finalment van sentenciar el partit amb el 80-75 definitiu.