dijous, 24 de setembre del 2015

El Feimat Platges de Mataró comença la lliga guanyant

21 de setembre de 2015

Menys sort va tenir el sènior femení que va iniciar el campionat amb derrota

El Feimat Platges de Mataró va arrencar la temporada guanyant a casa 80-75 el Vic, en un matx on els grocs van haver de remuntar per sumar la primera victòria de l’any. Gran inici de campionat de l’equip entrenat per Marc Guillem que d’aquesta manera s’estrena amb victòria en partit oficial amb el Platges.

El conjunt groc va veure com el Vic va sortir molt més encertat de cara a cistella i s’emportava el primer parcial 16-22. En el segon quart el Feimat va continuar anant a remolc mentre que el conjunt osonenc marxava al descans guanyant de 9 punts (33-42).

Però la reacció local no es va fe esperar, i en el tercer quart el Platges va passar per sobre del Vic amb un esfereïdor parcial de 32-13. Amb una gran defensa i un gran encert des de la línia de tres el Feimat Platges de Mataró arribava al darrer quart amb un avantatge de 10 punts (65-55). En els darrers deu minuts els visitants van intentar la remuntada, però l’equip de Marc Guillem es va mostrar molt seriós i es va emportar la victòria.

Derrota del femení

Menys sort va tenir el femení del Platges de Mataró, el conjunt mataroní es va estrenar a Copa Catalunya cedint a casa 61-68 davant el Draft Gramenet. Després d’una primera part molt ajustada (31-33), el matx es va decidir en els darrers minuts de joc i en aquests instants les visitants van ser les que van estar més encertades.