dimarts, 21 d’abril del 2015

Sort diversa dels equips del Platges



publicat per
20 abril de 2015

El masculí guanya el derbi davant l’Argentona i el femení va perdre davant el líder

Aquest passat cap de setmana els dos sèniors del Platges de Mataró van jugar a casa amb sort diversa. El masculí va guanyar l’Argentona i aconsegueix la permanència, mentre que el femení va perdre davant el primer classificat i perd l’oportunitat d’empatar a victòries amb el quart classificat.

Victòria groga en el derbi
El Platges de Mataró va guanyar el derbi davant l’Argentona 71-70 i s’assegura matemàticament la seva continuïtat a Copa Catalunya, tot al contrari que els argentonins que després d’aquesta derrota es troben en llocs de fase de permanència. Esmentar que quan queden tres jornades per acabar la lliga regular, el Platges de Mataró encara té una petita opció d’acabar quart i jugar les fases d’ascens, ara mateix els grocs tenen el quart lloc a dues victòries.

El matx davant l’Argentona va ser molt igualat en tot moment i tot i que els locals van manar sempre en el marcador, el partit no es va resoldre fins als darrers instants de joc.

PLATGES MATARÓ - CB ARGENTONA 71-70

PLATGES: Rafa Prats (3), Nacho Ariño (21), David Romero (8), Jordi Serra, Eric Mañés (7) cinc inicial; Paco Hernández (3), Sergi Ventura (8), Ferran Tardio (2), Marc Coll (6), David Viñas.
ARGENTONA: Albert Casabella (11), David Martínez (2), Jonatan Seidi (17), Pol Vives (1), David Martínez (2) cinc inicial; Pau Martorell, Francesc Pascual (2), Francesc Lozano, Oriol Pou (6), Toní Gómez (12), Miki González (11).
MARCADOR: 15-14, 38-34, 54-50, 71-70.

No poden amb el líder
El femení del Platges va perdre a casa 47-54 davant el Bàsquet Almeda, el líder de la categoria, tot i això les mataronines continuen cinquenes a només una victòria de la quarta plaça i tenen opcions d’acabar quartes i jugar la final a 4 quan encara resten dues jornades per acabar aquesta segona fase.
Les visitants no van donar opció a les mataronines i van dominar el matx de principi a fi davant un Platges que sempre va anar a remolc.

PLATGES MATARÓ - BÀSQUET ALMEDA 47-54


PLATGES: Sandra López (10), Brandi Thomas (9), Carol del Santo (9), Núria Talavera (6), Teresa Gómez (7) cinc inicial; Laia Rubio (1), Helena Esteve, Laura Rovira (2), Bruna Vila.