dimecres, 22 d’abril del 2015

El Platges de Mataró certifica la permanència davant l'Argentona



publicat per
21 abril de 2014

Tot i que ja era molt difícil caure en promoció de descens, el Platges de Mataró assoleix matemàticament l'objectiu inicial

El Platges de Mataró va certificar la permanència el diumenge passat en tombar per 71-70 a l'Argentona. No és que l'equip estigués en una zona perillosa, és setè i està més a prop del play-off que del descens, però un dels objectius principals aquesta temporada era el de no patir i estar lluny d'aquestes posicions i s'ha aconseguit a tres jornades per acabar. Els de Joan Gonzàlez van haver de treballar de valent davant un Argentona que no va donar treva fins l'últim instant. Els 21 punts de Natxo Ariño van ser clau per certificar el triomf final.

Els mataronins van posar-se a treballar des del primer moment davant un combatiu rival que es creix en partits especials com aquest. Els de Gonzàlez es van emportar el primer parcial per un mínim avantatge (15-14) i van poder ampliar una mica més en el segon període (23-20) la diferència en un partit on el Platges va aconseguir triples importants en certs moments i es va mostrar molt més contundent en el rebot ofensiu (17) que va permetre aconseguir segones jugades.


A la represa el partit va seguir la mateixa tònica, amb els dos conjunts molt igualats en faceta anotadora (16-16). En el darrer període, l'Argentona va fer l'últim intent d'emportar-se la victòria. Els visitants van estar molt forts en l'encert sota cistella, però el Platges va aguantar l'envit i malgrat perdre el parcial, va acabar imposant-se per 71-70.