dimecres, 1 d’abril del 2015

Exhibició ofensiva del Platges de Mataró

30 de març de 20153

El conjunt groc va derrotar a casa 109 a 92, l'Onyar

El Platges de Mataró va jugar a casa un dels millors partits ofensius de la temporada i va derrotar 109-92 a l’equip gironí de l’Onyar. Els mataronins van estar molt encertats des de la línia de tres anotant 13 triples de 29 intents (45%) i tant en el primer com en el darrer quart van destrossar la defensa gironina. En aquest sentit, Nacho Ariño amb 5 triples de sis intents va ser el jugador més destacat, tot i que també cal mencionar els quatre triples de Davi Viñas i els tres de Rafa Prats. Tot i això el màxim anotador del matx va ser el privot groc Eric Mañés que va anotar 28 punts i va capturar 14 rebots.

Els grocs van començar molt forts, com si volguessin encarrilar la victòria davant el penúltim classificat al més aviat possible. Al final del primer quart el marcador era de 31-22, a partir d’aquí, el segon i tercer quart van ser un costant intercanvi de cistelles sense oposició de les defenses i això va fer que s’arribés al darrer quart amb tot per decidir (78-73).

Però en el tercer quart el Platges va intensificar la seva defensa i va tornar a bombardejar la cistella rival a base de triples i amb un parcial de 31-19 va certificar la tretzena victòria de la temporada. Quan encara queden 5 jornades per acabar la lliga regular, els mataronins són sisens, tenen encarrilada la permanència i estan a només dues victòries de la quarta plaça que dóna dret a jugar la fase d’ascens.

PLATGES MATARÓ - ONYAR 109-92

PLATGES: Sergi Ventura (6), Nacho Ariño (23), David Romero (8), David Viñas (19), Eric Mañés (28) cinc inicial; Jordi Serra (6), Sergi Puig, Rafa Prats (9), Ibe Oji (2), Ferran Tardio (2), Emili Bellot (2), Marc Coll (4).

MARCADOR: 31-22, 53-45, 78-73, 109-92.