Partidàs i victòria del Platges de Mataró

30 de març de 2015

Els mataronins guanyen 109 a 92 davant l'Onyar i s'acosten al cinquè lloc
fotos R. Gallofré

El Platges de Mataró va sumar diumenge una gran victòria a casa per 109 a 92 davant l'Onyar. Un partit mogut en el que els mataronins van sumar el 13è triomf de la temporada que li permet mirar cap amunt: el cinquè classificat està a només una victòria i el quart lloc, a dues amb el bàsquet avarage guanyat al Mollet. No és l'objectiu marcat per l'equip a principis de temporada, però arribats en aquest punt a cinc jornades pel final i amb el partit a partit com a norma, la classificació marca el que marca.

Els mataronins van estar molt encertats de cara a cistella en un primer moment amb jugadors en un gran moment: Natxo Ariño va fer 23 punts però va destacar per un impressionant cinc de sis en triples. Amb ell, Eric Mañés va ser l'autèntic far de l'equip amb 28 punts i 14 rebots, molt ben acompanyat per David Viñas, 19 punts. Els tres van comandar un atac unionista que es va posar en més de 30 punts en el primer període. La tònica va seguir igual en el segon quart,  amb els dos equips en un gran encert. Alguns triples de l'Onyar els mantenien dins del matx, tot  i que la diferència del primer quart es veia en el marcador al descans: 53-45.

A la represa els dos equips van seguir repartint-se cops, fet que tenint en compte l'encert dels dos equips, beneficiava als mataronins. El 25-28 retallava mínimament l'avantatge del Platges, que va desplegar el seu millor potencial ofensiu en el darrer quart. Forts sota cistella i amb un gran encert en tir exterior (uns totals de Prats 3 de 7 i Viñas 4 de 10 que se sumaven al festival d'Ariño) el Platges va acabar de sentenciar el matx amb un 31-19 de parcial definitiu. Victòria per 109-92 i espectacle pels aficionats del Josep Mora.