dissabte, 4 d’abril del 2015

El femení del Platges destrona el líder

30 de març de 2015

Les mataronines van guanyar 54-47 el Joventut Les Corts i encara tenen opcions de quedar entre les quatre primeres

Tal com va passar a la primera volta, el femení del Platges de Mataró va donar la sorpresa i va superar 54-47 el Joventut les Corts, el fins ara líder i un dels favorits per emportar-se el títol de Copa Catalunya. Després d’aquesta victòria i quan només queden quatre jornades per acabar aquesta segona fase, el Platges és cinquè a dues victòries de la quarta plaça que comparteixen Joventut Les Corts i Gramenet.

Després d’un primer quart igualat que va acabar 13-12, les visitants van obrir escletxa en el marcador en el segon quart i van marxar al descans guanyant de nou punts (21-30). A la represa les locals, amb un parcial de 18-4 en el tercer quart, van capgirar la situació (39-34). I ja en el darrer quart van saber mantenir el seu avantatge per sumar aquesta victòria que les manté amb opcions de jugar la fase final.

PLATGES MATARÓ - JOVENTUT LES CORTS 54-47

PLATGES: Laura Rovira, Cristina Marques (6), Brandi Thomas (8),Teresa Gómez (3), Carol Santo (14) cinc inicial; Helena Esteve, Gianna Woods (7), Núria Talavera (10), Sandra López (6).

MARCADOR: 13-12, 21-30, 39-34, 54-47.