divendres, 3 d’abril del 2015

El femení del Platges de Mataró li té la mesura presa al líder

30 de març de 2015

Nova victòria de les mataronines al Joventut Les Corts per 54-47

El Platges de Mataró li té la mesura presa al Joventut Les Corts, fins diumenge líder de Copa Catalunya i favorit al títol. Quan va començar la segona fase, les barcelonines només tenien una derrota. Ara en tenen quatre i dos han estat davant un Platges de Mataró que va tornar a sorprendre el Joventut aquest diumenge a casa per 54-47. Les d'Adrià Castejón segueixen cinquenes a dues victòries del quart lloc que donaria accés a les fases d'ascens.

El partit va estar marcat per un Platges de Mataró que va tornar a portar la batuta del partit davant el Joventut. El Josep Mora va veure com les unionistes tenien un mínim avantatge en el primer període de 13-12, però l'alegria duraria poc. En el segon quart les visitants van capgirar el marcador i es van posar 17-21. El Platges va empatar el partit, però llavors va arribar un parcial letal de 0-9. Al descans, el resultat de 21-30 feia pensar en una derrota.

Però les mataronines van despertar en el tercer període de la mà de Carol Santo (14 punts i un corcó sota cistella) i de Núria Talavera (10 punts).  L'equip va aixecar el matx en els últims cinc minuts del tercer període, on va deixar a zero a les visitants i va fer 12 punts consecutius. Això posava un 39-34 més que interessant al marcador. En el darrer quart, el Joventut va pressionar de valent (43-40) però es va topar amb un Platges molt seriós en atac i en defensa (33 rebots defensius) i la victòria es va quedar al Mora per 54-47.