dissabte, 25 d’abril del 2015

El Cor Ciutat de Mataró i Josep Fadó interpreten “Cançons d’amor i lluita”



publicat per
24 abril de 2015

Josep Rodri dirigeix un espectacle multidisciplinari diumenge a la Sala Cabanyes

El Cor Ciutat de Mataró, amb la col·laboració especial del tenor Josep Fadó, oferirà aquest diumenge 26 un concert de Sant Jordi titulat “Cançons d’amor i lluita”. La cançó popular catalana i el repertori tradicional del cor seran el fil conductor de l’acte, que compta amb la direcció escènica de Josep Rodri. “Cançons d’amor i de lluita” és un espectacle multidisciplinari que combina poesia, dansa i música. A través d’un recorregut per diverses cançons amoroses i de protesta ben conegudes, el concert connectarà el públic amb la celebració de la diada de Sant Jordi.

Poesia musicada
El cor interpretarà poemes musicats d’autors tan coneguts com Joan Maragall, Salvador Espriu, Joan Salvat-Papasseit, Vicent Andrés Estellés o Miquel Martí i Pol.

Fadó és el gran referent de la lírica local i un tenor amb presència als principals teatres europeus. En l’espectacle dirigit per Rodri també hi participen els actors Jaume Calsapeu, Xavier Codony i Lídia Rovira i els ballarins Estela Canal, Marta Dalmau, Carla Piris i Marc Vilajuana. Durant l’espectacle també es projectaran vídeos de l’artista Jordi Cuyàs.