dimarts, 28 d’abril del 2015

Derrota dels dos equips del Platges

27 abril de 2015

El masculí va perdre 89-79 a la pista del Natació Sabadell i el femení va perdre a casa davant el Geieg de Girona 46-47

Mal cap de setmana pels dos equips sèniors del Platges de Mataró que van perdre els seus respectius partits i que es queden sense opcions de jugar les fases d’ascens. A més en tots dos casos han estat derrotes sorprenents, ja que van caure davant equips de la zona baixa de la taula. El masculí va perdre 89-79 a la pista del Natació Sabadell que lluita per evitar el descens directe, mentre que les noies van perdre a casa davant el Geieig de Girona, un dels cuers del seu grup.

El masculí del Platges va perdre a 89-79 a la pista del Natació Sabadell, un equip que amb aquesta victòria abandona els llocs de descens directe. Els locals que s’estaven jugant la permanència van sortir molt més concentrats i al final del primer quart guanyaven 26-14. En el segon període el matx es va igualar, però al descans el Sabadell tenia el matx controlat (49-34).

En el tercer període el Platges va reaccionar i amb parcial de 16-28 va arribar al darrer quart amb opcions de victòria (65-62). Però en els darrers minuts la remuntada groga es va desinflar i els locals es van emportar aquesta important victòria.

NATACIÓ SABADELL - PLATGES MATARÓ 89-79

PLATGES: Sergi Ventura (4), Nacho Ariño (16), David Romero (15), Eric Mañés (12), David Viñas (9) cinc inicial; Rafa Prats (2), Ferran Tardio (11), Marc Coll (10).
MARCADOR: 26-14, 49-34, 65-62, 89-79.

El femení no jugarà la final a 4
El femení del Platges va perdre, contra tot pronòstic, a casa davant el Geieg 46-47 i diu adéu a tota opció d’acabar entre els quatre primers i jugar la final a 4 de la Copa Catalunya Femenina. Les mataronines sempre van anar a remolc davant d'un equip que, tot i que no s’hi jugava res, va fer valer la seva superioritat sota els taulells per emportar-se la victòria.

Durant la primera part la igualtat va ser màxima, però sempre van ser les gironines les que van anar per davant en el marcador i al descans guanyaven 25-29. Només començar el tercer quart les visitants, amb un parcial 6 a 12, es van posar deu punts per sobre (31-41). A partir d’aquí el Platges va reaccionar i es va posar a només dos punts quan faltaven 5 minuts pel final (43-45). Els darrers minuts de joc van ser un cúmul de despropòsits de tots dos equips i el gran beneficiat va ser el conjunt gironí que va acabar guanyant per un sol punt 46-47.

PLATGES MATARÓ - GEIEG 46-47

PLATGES: Sandra López (7), Gianna Woods (2), Teresa Gómez, Núria Talavera (3), Bradi Thomas (6) cinc inicial; Laia Rubio (4), Helena Esteve (8), Laura Rovira, Carol del Santo (10), Cristina Marqués (6).

MARCADOR: 12-13, 25-29, 36-41, 46-47.