dijous, 19 de març del 2015

Sort diversa dels equips del Platges de Mataró

16 de març de 2015

El masculí va perdre a Mollet mentre que el femení va guanyar a Girona

El sènior masculí del Platges de Mataró va perdre 84-75 a la pista del Mollet del Vallès, tercer classificat després d’anar guanyant 30-46 al descans. Els mataronins van fer una gran primera part, però a la segona els de casa van remuntar el matx i els grocs van deixar escapar una gran ocasió per acostar-se als llocs de fase d’ascens.

Després d’uns primers minuts de domini local, els Platges va agafar el timó del partit i va acabar el primer quart guanyant 13-25. En el segon període els grocs van continuar anotant amb facilitat i mantenint a ratlla un dels millors atacs de la lliga. Això va fer que al final de la primera part el resultat fos de 30-46. Sembla que els grocs tenien controlat el partit, però un parcial de 12-0 només començar la segona part va acostar el Mollet a només 4 punts. El vent bufava a favor dels de casa que al final del tercer quart ja guanyaven 60-56 i que van sentenciar el partit en el darrer quart amb un parcial de 24-19 davant un Platges que ho va intentar fins al final

CB MOLLET - PLATGES MATARÓ 84-75

PLATGES: Rafa Prats, Nacho Ariño (14), David Romero (12), David Viñas (13), Marc Coll (14) cinc inicial; Jordi Serra (4), Sergi Ventura (5), Ferran Tardio (2), Eric Mañés (11).
MARCADOR: 13-25, 30-46, 60-56, 84-75.

Triomf del femení a Girona
Més sort va tenir el femení del Platges que va guanyar a terres gironines el Geieg 58-68. Les grogues van derrotar al cuer d’aquesta segona fase de Copa Catalunya i es va retrobar amb la victòria després de perdre les dues darreres setmanes.

Després d’un primer quart molt igualat que va acabar amb empat 12, el Platges va agafar un petit avantatge de 7 punts en el segon quart que el va mantenir fins al final del tercer període. En els darrers deu minuts les mataronines van saber aguantar les envestides locals i van acabar imposant-se amb solvència. Cristina López amb 16 punts i Brandi Thomas van ser les millors del conjunt mataroní.

GEIEG - PLATGES MATARÓ 58-68

PLATGES: Cristina López (16), Laura Rovira (2), Teresa Gómez (2), Núria Talavera (8), Gianna Woods (5) cinc inicial; Laia Rubio, Helena Esteve (6), Carolina del Santo (7), Sandra López (4), Brandi Thomas (18).

MARCADOR: 12-12, 25-32, 43-50, 58-68.