dimarts, 17 de març del 2015

El Platges de Mataró es queda a un pas de donar la sorpresa a Mollet

15 de març de 2015

Els mataronins sorprenen un dels grans equips de Copa Catalunya, però perden en el tram final per 84-75

L'equp mataroní guanyava clarament a la mitja part

El Platges de Mataró volia donar un cop d'autoritat. Després de les bones sensacions de la setmana passada, on tot i no estar molt encertats de cara a cistella van fer-se forts en defensa amb el Vic, els de Joan Gonzàlez volien encadenar dues victòries consecutives i demostrar el seu potencial davant el tercer classificat. I de fet, durant molts minuts els unionistes van estar a punt de donar la gran sorpresa. Però la reacció del Mollet va arribar a temps i finalment es va endur el triomf per 84-75, resultat excessiu pel que es va veure sobre la pista.

I això que els mataronins havien sortit endolladíssims a l'enfrontament a la complicada pista vallesana. L'equip va estar esplèndid en totes les facetes, i la gran inspiració de cara a cistella posava un primer parcial sorprenent al marcador: 13-25. Els de Joan Gonzàlez es mostraven molt segurs de les seves possibilitats i lluny de perdre avantatge en el segon període, el matx s'encarrilava amb un segon període on el bon encert en atac compensava el fet que el Mollet ja despertava (17 punts). Al descans guanyaven de 15 punts.

Però el Mollet no és tercer per casualitat, i els vallesans van demostrar el potencial que a Mataró ja havien vist la setmana anterior a l'Eusebi Millan, on es van endur el triomf davant el Boet. El Mollet va anul·lar totalment l'atac mataroní, que es va precipitar en alguns tirs exteriors i va veure com el seu rival es posava dins del matx. 30 punts per només deu dels mataronins que deixaven grogui als de la capital del Maresme i amb la moral tocada de cara al darrer quart. Allà, el Platges va intentar reaccionar i en part va aturar el cop del tercer període. Va posar en complicacions al Mollet, però no va poder recuperar l'avantatge per remuntar i endur-se un triomf que va tenir a les seves mans durant mig partit.