dilluns, 1 de desembre del 2014

Un mal darrer quart condemna el Platges

1 de desembre de 2014

El conjunt mataroní va perdre al Palau Josep Mora 76-87 davant el Cerdanyola

El Platges de Mataró va veure trencada la seva ratxa de victòries diumenge després de perdre a casa 76-87 davant el Cerdanyola. Després de tres triomfs seguits, els grocs esperaven sumar una nova victòria a casa davant un dels equips de la zona baixa, però els mataronins es van enfonsar en el darrer quart i van acabar cedint davant l’encert dels visitants.

ba mataro masc

La primera part va ser molt igualada i va acabar amb els visitants guanyant de tres punts (39-42) davant un Platges que es mantenia correcte. En el tercer període els grocs van començar a defensar amb més intensitat i van igualar el partit al final del quart (58-58). S’esperava unw darrers deu minuts apassionants i igualats fins al final, però la igualtat va durar poc, ja que la defensa groga no va existir i es va encaixar un parcial de 18-29 que va donar el triomf al Cerdanyola que en aquest tram final va estar molt més encertat.

PLATGES MATARÓ - CB CERDANYOLA 76-87

PLATGES: Sergi Ventura, Nacho Ariño (10), David Romero (14), Marc Coll (14), Ibe Oji (4) cinc inicial; Jordi Serra (4), Rafa Prats (4), Ferran Tardio (9), Eric Mañès (17).

MARCADOR: 18-19, 39-42, 58-58, 76-87.