dilluns, 22 de desembre del 2014

El Platges de Mataró guanya i confirma el seu bon moment



publicat per
www.capgros.com
22 de desembre de 2014

Els mataronins pateixen davant el CN Sabadell però es consoliden a la part mitja alta de la classificació; bon debut de David Viñas

per Salva Fernàndez
fotos Daniel Ferrer        

El Platges de Mataró va aconseguir diumenge una victòria més, i ja en van vuit, en el que portem de temporada. Els mataronins, que van començar amb molts dubtes, es troben en un gran moment de forma i el triomf per 86-77 davant el cuer de la categoria, el CN Sabadell, els permet acabar el 2014 amb un parcial de 8-5 de victòries i derrotes que els deixen sisens empatats amb el cinquè. L'equip va haver de patir de valent davant els vallesans el dia del debut de David Viñas, un escorta de qualitat que va ser clau en la seva estrena.

Els unionistes no van tenir un partit fàcil  davant un equip que només ha guanyat tres enfrontaments en tota la temporada. L'equip no va estar fi en defensa i això ho va aprofitar un Sabadell que tenia molt d'encert en el tir i va recollir més rebots ofensius del compte que van perjudicar als de Joan Gonzàlez. Malgrat això, els mataronins van acabar perdent per dos punts al descans i amb tot per decidir-se.

seria a la represa quan l'equip va agafar el ritme habitual i va començar a carburar molt millor. Viñas, nova incorporació mataronina, va estar imprecís en diverses fases fruit de ser el seu debut, però va convertirse en una peça clau en la remuntada amb dos triples en el tercer període que van ser importants pel Platges de Mataró. L'equip va posar-se per davant i en el darrer període va saber controlar l'avantatge fins a sumar el triomf final que els permet marxar amb molt bon sabor de boca de vacances.


Joan Gonzàlez, entrenador unionista, destaca que estan "molt contents" ja que "després de començar amb tres derrotes en quatre partits, poc podíem pensar que guanyaríem set de nou enfrontaments darrerament. La situació és molt bona i hem aconseguit el que volíem, estar lluny de la zona de promoció i estar a la part alta. Seguirem partit a partit".